Този пръстен помни кредитни карти, пароли и лични данни вместо теб

Бъди най-интересния човек, когото познаваш

Ивайло Красимиров

Семейството на смарт-пръстените се разраства. Фирма разработи електронен пръстен, който съхранява персонална информация – кредитни карти, дигитални пароли, може да отключва врати и да стартира двигателя на автомобила.

От фирмата са работили по продукта съвместно с VISA и MASTERCART  за финансовата информация и с Microsoft и Apple за възможностите на пръстена да съхранява пароли.

Сигурността на пръстена е подсигурена с пръстов отпечатък, чрез който се дава достъп до съхраняваната в устройството информация. Пръстенът разполага с оптичен сензор, който разпознава кога е свален и тогава информацията в него се заключва.

Сканирането на пръстовия отпечатък отново дава достъп до данните. Когато пръстенът се носи, той винаги излъчва сигнал, като използва NFC и Bluetooth сигнали, които сами се насочват към желаният приемник – кредитна карта, автомобил или ключалка на врата.

Пръстенът се изработва от метал в различни модификации и ще бъде на пазара в САЩ до края на тази година, като ще струва между 200 и 300 долара.

Категории на статиите:
Иновации

Коментари

  • Keflex Sun Que Es Propecia Buy Metronidazole 400 Mg Tablets Uk [url=http://ciali10mg.com]online pharmacy[/url] Where To Buy Glipizide No Prescription Kamagra Corriere Espresso Propecia Dias Fertiles

    Ronneve 7 ноември 2017 18:05 Отговор

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


*

Мегавселена

С използването на този сайт вие се съгласявате със събирането на cookies. повече информация

Сайтът използва coocies, за да ви даде възможно най-доброто сърфиране. С влизането в него вие се съгласявате с използването им.

Затвори