25 години изолация в пещера

Бъди най-интересния човек, когото познаваш

Youtube.com
Димитър Димитров

В пустинята в северно Ню Мексико можете да видите човек, запленен от работата си в подземна пещера. Ще забележите малък вход, който води до пещерна зала, в която Ра Паулет (Ra Paulette) е прекарал последните 25 години в дълбаене. Компания му прави единствено неговото куче.

На въпроса дали е обсебен от копаенето в пещерата, той отговаря така: „Детето обсебено ли е от игрите?” Паулет смята, че щом човек харесва това, което прави, то ще те привлича през цялото време. Той не се вижда като човек на изкуството, а като човек, който изразява по страстен начин усещането си за възхищение. Но това, което Паулет създава, определено може да се нарече изкуство.

Видето долу ще ви разходи из великолепната мрежа от пещери. Интересното е, че никой не знаел за работата му, преди един продуцент да поиска да направи документален филм за Ра Паулет. „Копачът на пещери” (Cave Digger) печели и филмова награда. Насладете се на прелестната работа на Паулет:

The Mind Unleashed

Категории на статиите:
Преживявания

Коментарите са затворени.

Мегавселена

С използването на този сайт вие се съгласявате със събирането на cookies. повече информация

Сайтът използва coocies, за да ви даде възможно най-доброто сърфиране. С влизането в него вие се съгласявате с използването им.

Затвори