Първи стъпки в отвъдното (ВИДЕО)

Бъди най-интересния човек, когото познаваш

YouTube
Антония Михайлова

Няма друга такава тема, в която вземат участие всички хора, без значение от религията. Това е темата за смъртта. А също въпросът – какво има след смъртта.

Представите какво ни чака оттатък са множество. От примитивното „небитие“ на атеистите до Рая, Ада, реинкарнацията, възнасянето в някакъв свят, в друго измерение. И само езотериката знае къде още.

В същото време продължават да се натрупват данни за предсмъртни (или практически смъртни, коматозни) спомени, събирани от хирурзи, неврофизиолози и други представители на медицината.

Обръща се внимание на определено сходство в спомените на тези, които са се „върнали“ от кома. Това са и разкази за света в края на тунела, за врата в неговия край и лица на отдавна (или неотдавна) починали близки и приятели.

Освен това преживяванията на хората са за чувство на блаженство или умиротворение. По-рядко се разказват страшни кошмари, изпитани в коматозно състояние.

Не остава встрани и науката. Все по-често се обсъжда квантовата природа на душата на човека, обсъжда се холографският принцип на света. А това предполага съществуването на матрица с информация и пряка и обратна връзка.

Някои фантазии на тази волна тема са дадени в музикалното видео.

Грешка, групата не съществува! Проверете синтаксиса! (ID: 5)
Категории на статиите:
Преживявания

Коментарите са затворени.

Мегавселена

С използването на този сайт вие се съгласявате със събирането на cookies. повече информация

Сайтът използва coocies, за да ви даде възможно най-доброто сърфиране. С влизането в него вие се съгласявате с използването им.

Затвори