Дължината на показалеца и безименния пръст говорят за характера на човек

Бъди най-интересния човек, когото познаваш

Ивайло Красимиров

Дължината на показалеца и безименния пръст на човек може да говори много за някои черти на характера му, съобщи в. „Метро“, позовавайки се на изследване на Норвежкия научен и технологичен университет.

Според Карл Пинцка, ръководител на проучването, дължината на пръстите се определя още в утробата на майката и зависи от тестостерона, на който е изложен плодът.

Дългите показалци свидетелстват за ниски нива на тестостерон, а късите – за високи.

Изследването на Пинцка и неговият екип довело до заключението, че високите нива на тестостерон, респективно късите показалци, означават, че човекът е добър в много разностранни неща, включително спорта и пространствените задачи.

По-дългите от безименните пръсти показалци пък са характерни за хората, които са добри в слушането и запомнят лесно чутото и списъци с думи.

Грешка, групата не съществува! Проверете синтаксиса! (ID: 5)
Категории на статиите:
Аз, човекът

Коментари

  • Propecia Without Perscription [url=http://tadalaf20mg.com]online pharmacy[/url] Propecia Y Endometriosis Ciprofloxacin And Amoxicillin Taken Together Bupropion Recreational Use

    MiguRormwago 30 октомври 2017 16:34 Отговор

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


*

Мегавселена

С използването на този сайт вие се съгласявате със събирането на cookies. повече информация

Сайтът използва coocies, за да ви даде възможно най-доброто сърфиране. С влизането в него вие се съгласявате с използването им.

Затвори