Вашите пръсти могат да ви кажат много за вашата личност. Какви пръсти имате?

Бъди най-интересния човек, когото познаваш

Ивайло Красимиров

Това изследване има някои поразителни резултати! Изследвания се правят непрекъснато и повечето от тях минават незабелязано, но понякога се натъкваме на някои резултати, които са твърде интересни, за да не се споделят.

Може да е забавно да разберете нови факти, въпреки че понякога се натъквате на неща, които по-скоро не сте знаели. И тогава разбира се, възниква въпросът, че не винаги е напълно ясно дали резултатите са точни.

Фактите, които имаме за вас днес, са от забавен вид! Оказва се, че ръката ви може да каже много за вашата личност. Наистина е доста странно. Това изследване се фокусира най-вече върху пръстите ви.

Тайната се крие в безименния пръст и в показалеца. Те могат да кажат много за това какъв човек сте. Този тест се прилага само за мъже, тъй като дължината на тези пръсти показва нивото на тестостерон при мъжете. Има три вида мъже: от тип A, B или C.

Група А. Безименният пръст е по-дълъг от показалеца

Тук говорим за красиви мъже. Те са очарователни и могат да се разбират с всички. И все пак те са малко по-агресивни и бързат да поемат рискове. Това също означава, че този тип хора често печелят повече пари от своите колеги с по-къс безименен пръст.

Група В. Безименният пръст е по-къс от показалеца

Мъжете с тези ръце са много уверени и дори могат да бъдат малко нарцистични. Тези хора нямат проблеми често да са сами и не обичат да бъдат смущавани. Но когато става въпрос за любов, те са по-малко уверени, тъй като не са тези, които правят първия ход и трудно поемат инициативата.

Група С. Безименният пръст и показалецът са еднакви по дължина

Може би това вече говори достатъчно … мъжете с тези ръце са добри медиатори, много лоялни и любвеобилни. Всичко е балансирано в този тип. Те са спокойни и изглежда, че всичко върви гладко, сякаш всичко е предварително организирано.

Какво мислите, разпознавате ли себе си или познат човек в една от тези категории?

Грешка, групата не съществува! Проверете синтаксиса! (ID: 5)
Категории на статиите:
Психология

Коментарите са затворени.

Мегавселена

С използването на този сайт вие се съгласявате със събирането на cookies. повече информация

Сайтът използва coocies, за да ви даде възможно най-доброто сърфиране. С влизането в него вие се съгласявате с използването им.

Затвори