Какво са космически връзки и как да ги разпознаем

Бъди най-интересния човек, когото познаваш

Ивайло Красимиров

Всичко е свързано, така че няма такова нещо като случайна среща. Хората в живота ви не са там случайно, а поради космическите връзки.

Вселената е толкова сложна и взаимосвързана като паяжина. Всичко, което се случва, засяга всичко останало. Макар че това може да е плашеща перспектива, може да бъде и вдъхновяващо. То означава, че всичко в нашия живот е резултат от космическите връзки.

Вашето съществуване тук в материалния свят може да не е вашият единствен опит в живота. Много култури вярват, че имаме много животи и че във времето между тях ние се подвизаваме в духовното царство. Вие сте съществували преди да се родите и ще продължите да съществувате, след като умрете.

Докато сме в тази духовна сфера, ние можем да направим избор за следващия ни живот. Нашите души избират какви преживявания искаме да имаме и каква цел желаем да постигнем. Избираме тези неща, които ни помагат да растем духовно. И ние избираме космическите връзки, които ще ни позволят да направим това.

Космическите връзки са онези хора, които идват в нашия живот, за да ни помогнат да се развиваме и да растем. Тези хора са жизненоважни за нашето духовно израстване. Те влизат в живота ни за момент или пък цял живот. И в двата случая, те могат да променят хода на нашия живот завинаги.

Нашите космически връзки може да не са същества, изпълнени с любов и светлина. Често научаваме толкова от трудните хора в нашия живот, колкото и от онези, на чието присъствие се наслаждаваме. Тези, с които сме космически свързани, влизат в живота ни, за да ни помогнат да погледнем нещата по нов начин, да излекуваме болката си и да променим посоката.

И така, как да разпознаваме човек в живота си, който е от нашите космически връзки?

Те разтърсват нещата

Космическите връзки дисбалансират нашия живот. Тези хора ни принуждават да погледнем начина, по който живеем и да решаваме дали дали искаме да продължим по този начин. Те могат да ни помогнат да осъзнаем някоя несправедливост, да ни напомнят за нашите истински ценности, да ни насърчават да следваме нашите мечти или просто да ни напомнят да оценяваме чудото, че сме живи на тази планета.

Те ни лекуват

Нашите космически партньори често осигуряват дълбоко изцеление на нашите души. Те вярват в нас и ни помагат да преодолеем болката от нашето минало. Тези хора ни напомнят, че всичко, през което преминаваме, е част от нашето духовно пътуване. Те могат да ни помогнат да продължим напред, когато сме заседнали в болката.

Те ни вдъхновяват

Когато човек влезе в живота ни, който живее живот, за който можем само да мечтаем, той ни вдъхновява за промяна. Те могат да ни напомнят, че нашите мечти са възможни и да ни помогнат да „скъсаме веригите“. Често можем да спечелим огромно чувство за лична сила, ако прекарваме време с тези хора, които вярват, че всичко е възможно.

Те ни напомнят за нашата цел в живота

Понякога, когато срещнем някого, има незабавна връзка. Чувстваме се сякаш познаваме този човек цял живот. И нещо свързано с него ни напомня кои сме всъщност. Сякаш нещо се включва и ние внезапно си спомняме нашата връзка с божественото и целта на душата ни.

Заради очакванията на родители, връстници и обществото като цяло, често можем да излизаме от курса в живота си. Научаваме се да взимаме решения въз основа на това, което мислят другите, а не това, което собствените ни души ни карат да правим. Нашите божествени връзки могат да ни помогнат да си припомним нашето истинско призвание и духовна цел в настоящото ни въплъщение.

Те ни причиняват болка

Космическите взаимоотношения не правят непременно живота ни по-лесен. Когато влязат в живота ни, те предизвикват статуквото и ни принуждават да погледнем дълбоко в себе си. Това често е болезнено. Понякога по-скоро бихме останали в нашите зони на комфорт и бихме продължили да живеем посредствения си живот. Ние не винаги имаме смелостта да се изправим пред истината и да станем онова, което трябва да бъдем.

Нашите космически приятели могат да ни изтръгнат от зоната на комфорт. Те могат да направят това леко, а може да стане и по трудния начин. Понякога думите не са достатъчни. Понякога се нуждаем от ритник, за да променим пътя си. Трудните взаимоотношения в нашия живот понякога могат да осигурят този стимул за промяна по-добре.

Това не означава, че трябва да търсим трудни или вредни отношения. Просто трябва да помним, че можем да се поучим от болката, която преживяхме.

Те ни учат да бъдем отворени

Когато осъзнаем, че хората идват в нашия живот по определена причина, това ни помага да отворим сърцата си. Вместо да се страхуваме, ние ставаме по-спокойни, защото разбираме по-висшата цел зад всички наши житейски преживявания. Освобождавайки ни от страх и омраза, нашите космически партньори могат да ни трансформират, събуждайки ни към божествените връзки във вселената и нашето място в космическата сфера.

Грешка, групата не съществува! Проверете синтаксиса! (ID: 5)
Категории на статиите:
Гледна точка

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


*

Мегавселена

С използването на този сайт вие се съгласявате със събирането на cookies. повече информация

Сайтът използва coocies, за да ви даде възможно най-доброто сърфиране. С влизането в него вие се съгласявате с използването им.

Затвори