Резонансни честоти убиват рака

Бъди най-интересния човек, когото познаваш

резонансни честоти
Димитър Димитров

Важен пробив в лекуването на рака може напълно да измести сегашните методи за лечение, които включват химиотерапия и агресивни облъчвания и се явяват по-вредни, отколкото полезни.

Антъни Холанд (Anthony Holland), който е професор по музикални технологии в Скидморския университет в Ню Йорк, и колегите му са открили, че чрез създаване на уникални дигитални електронни сигнали са способни да унищожават ракови клетки и Метицилин-резистентни стафилококи (МРС).

По време на лабораторните експерименти учените използвали осцилиращи пулсирани електрически полета (Oscillating Pulsed Electric Fields, OPEF), за да предизвикат симпатикови резонансни вибрации, които за доста кратко време унищожили целенасочено клетки на рак на панкреаса, левкемия, рак на яйчниците и опасните, резистентни към антибиотици бактерии на МРС.

Разрушаване на ракови клетки (от левкемия) чрез осцилиращи пулсирани електрически полета.

Разрушаване на ракови клетки (от левкемия) чрез осцилиращи пулсирани електрически полета.

Клетките на микроскопичните организми се разрушават по същия начин, по който различните звукови честоти са способни да разрушават кристал и стъкло. Това е така, защото клетките имат свойства, значително наподобяващи тези на течните кристали.

Холанд създал устройство, което използва пулсираща плазма, за да излъчва електронни сигнали с точна честота, които предизвикват симпатикова резонантна вибрация в нарочените микроорганизми. Експериментът показал, че не само е възможно да се променя вибрацията на даден биологичен организъм, но и различните честоти на този сигнал могат да бъдат използвания за унищожаването на определени микроорганизми.

Повече от 15 месеца изследователите изпробвали различни честоти, за да разберат кои имат реален потенциал в унищожаването на ракови клетки. Крайната цел на учените е лечението на рак да се превърне в безболезнен и, най-важното, безопасен за пациентите метод.

Waking Times

Категории на статиите:
Открития

Коментарите са затворени.

Мегавселена

С използването на този сайт вие се съгласявате със събирането на cookies. повече информация

Сайтът използва coocies, за да ви даде възможно най-доброто сърфиране. С влизането в него вие се съгласявате с използването им.

Затвори