Щастие = секс + алкохол*

Бъди най-интересния човек, когото познаваш

Leadership.ng
Антония Михайлова

Сексът е първото, което прави щастлив човека, и е следван по петите от алкохола като незаменимо удоволствие. Така твърди изследване, проведено в новозеландски университет. Последно място в списъка заемат къщната работа и общуването в социалните мрежи.

Учените използвали теста, за да съставят специална карта, в която на всекидневните дела била присъждана оценка за удоволствието, което носят. В резултат сексът е победител в три категории: участие, удоволствие и значимост.

Сексуалните фантазии съпровождат 40% от хората, сочи запитване, проведено сред 9000 души. Фантазиите за интимни ласки се разпространяват не само върху половинката. 10% от жените искали да се снимат в порнографски филм, а 5% от мъжете си фантазирали секс с травестит.

Повече от 56% от мъжете се възбуждали от изкуствени гърди. Шведска тройка, секс със знаменитост и участие в оргии са сред най-разпространените сексуални фантазии.

Все пак 40% от запитаните твърдят, че сексът не е главната причина за съжителство и че на първо място са чувствата, дори партньорът да не се представя добре в леглото. Повечето обаче биха искали да подобрят качеството на половия си живот.

След това е употребата на алкохол и вечерните купони като втори по удоволствие и десети по значимост.

Ръководителят на изследването Карстен Грим отбелязва, че специалистите решили да проведат запитването във връзка с това, че властите на страната и телевизията са се насочили към удовлетворението от живота. Те не могат да стигнат до единодушие по въпроса що е то щастие. Получените изводи позволяват да се изясни какво означава пълноценен живот.

След секса и алкохола в списъка се нареждат религията или медитацията, възпитанието на децата, слушането на любима музика, общуването с други хора, хобито, ходенето по магазините и т.н.

За най-неприятни се сочат болести, учене, грижи по къщата, чистене и писане на SMS-и. Те са сред нещата, които носят най-малко удоволствие.

––

*МЕГАВСЕЛЕНА ви черпи и с един „рокендрол“ за пълно щастие.

 

Грешка, групата не съществува! Проверете синтаксиса! (ID: 5)
Категории на статиите:
Синя луна

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


*

Мегавселена

С използването на този сайт вие се съгласявате със събирането на cookies. повече информация

Сайтът използва coocies, за да ви даде възможно най-доброто сърфиране. С влизането в него вие се съгласявате с използването им.

Затвори