Уфолог открил изчезналия малайзийски боинг? (ВИДЕО)

Бъди най-интересния човек, когото познаваш

Антония Михайлова

Скот Уоринг (Scott Waring) е известен уфолог и виртуален археолог и е сред тези, които търсят аномалии на снимки, предадени от други планети, например от Марс.

Той твърди, че е край бреговете на Южна Африка е разгледал контурите на Boeing 777 на Малайзийските авиолинии – рейс MH370, който изчезна на 8 март 2014 година.

Скот е собственик на уфоложкия сайт UFO Sightings Daily и уверява, че не е търсил специално изчезналия лайнер. Той търсел възможни следи от НЛО, което „засветили“ в района на нос Добра надежда преди три години. Та с тази цел той разглеждал снимки на местността, изложени в Google Earth. Така видял контурите на самолета под водата.

изчезнал боингСкот подчертава, че това, което е открил в Google Earth, може да е малайзийският боинг. Снимките са направени на 27 юни 2015 година – 16 месеца след изчезването на самолета.

Boeing 777 е пътувал от Куала Лумпур за Пекин и е изчезнал над Южнокитайско море. Имало версии, че изчезвайки от радарите, самолетът още дълго е летял. Може би към Южна Африка, а може би и не. Самолетът може да е паднал и там, където е изчезнал от радарите.

Според виртуалния археолог самолетът не се е разкъсал на парчета, а е потънал цял и теченията в океана са го отнесли към бреговете на Африка.

Преди дни в Мозамбик беше открит хоризонтален стабилизатор – детайл, който може да принадлежи на изчезналия лайнер. Той бил посочен от американски блогър, който се занимава с виртуално издирване на останки от рейс MH370.

През лятото на миналата година отломка от крило беше открита на френския остров Реюнион в западната част на Индийския океан, което е близо до Африка.

Не е изключено, разбира се, контурите на самолета на снимката на Google Earth да са просто проблясъци и сенки от вълните. Но те много точно повтарят формата на Boeing 777.

Издирването на лайнера продължава. Възможно е изследователите да се заинтересуват от информацията на Скот Уоринг. Координатите на мястото са 4°21’21.82″S 18°28’56.02″E.

Категории на статиите:
Загадки

Коментари

  • Много на място и много точно употребено понятие – „виртуален археолог“ :-))))
    Чудя се дали ако този вземе една мотика, няма да има повече полза от него и за него.

    Оня 6 март 2016 08:32
Мегавселена

С използването на този сайт вие се съгласявате със събирането на cookies. повече информация

Сайтът използва coocies, за да ви даде възможно най-доброто сърфиране. С влизането в него вие се съгласявате с използването им.

Затвори