Все пак добрите момчета правели повече секс

Бъди най-интересния човек, когото познаваш

Ивайло Красимиров

Бъдете щедри, добри и състрадателни и ще правите повече секс от останалите, съветва в. „Метро“, позовавайки се на научно изследване.

Според неговите резултати алтруистите се радват на по-наситен сексуален живот. Проучването опровергава наложилата се догма, че жените харесват повече лошите момчета. Напротив, любезните и отзивчивите мъже предизвикват по-голям сексуален апетит у партньорката според публикация в British Journal of Psychology.

Изследването обхванало 192 мъже и 105 жени, които били запитани какви благородни постъпки са извършили напоследък – даряване на кръв, заделяне на средства за благотворителност или даване на вещи на съседи. След това трябвало да попълнят формуляри за това колко секс са правили – както случаен, така и с отдавнашни партньори.

От получените данни станало видно, че колкото по-алтруистично се отнасяли хората към останалите, толкова по-желани били за противоположния пол. Мъжете, които редовно заделяли средства за благотворителност, се оказали с повече любовници, отколкото останалите.

(БТА)

Грешка, групата не съществува! Проверете синтаксиса! (ID: 5)
Тагове:
Категории на статиите:
Психология

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


*

Мегавселена

С използването на този сайт вие се съгласявате със събирането на cookies. повече информация

Сайтът използва coocies, за да ви даде възможно най-доброто сърфиране. С влизането в него вие се съгласявате с използването им.

Затвори