Доказано: ДНК има телепатични способности

Бъди най-интересния човек, когото познаваш

locklip.com
Димитър Димитров

Учени са доказали, че ДНК на хора има умението да се свързва с чужда ДНК, дори и на разстояние. Според утвърдената наука това не би трябвало да е възможно…

В изследване, публикувано в списание ACS’ Journal of Physical Chemistry B, се разкрива, че без съмнение здравата ДНК има възможността да разпознава прилики в чужда ДНК от разстояние, а оттам може да се свързва без реална физическа връзка. За да стане по-ясно, представете си хора с подобни вкусове, интереси, хобита или кариери да имат необяснимо привличане помежду си, без да имат каквото и да било знание за това или да са извършили каквото и да било усилие.

Способността на ДНК да разпознава подобни химически последователности озадачава учените. Преди се е смятало, че за да се получи подобно нещо, трябва да присъстват допълнителни молекули или химически сигнали, но в новите експерименти не са използвани подобни елементи. Все още никой не знае как ДНК връзките комуникират помежду си, но явлението предизвиква доста дискусии в научните среди.

Водещите автори на изследването са Джеф Боулдуин (Jeoff Baldwin), Сергей Лейкин (Sergey Leikin), Джон Седън (John Seddon) и Алекси Корнишев (Alexi Kornyshev). Според тях „силите, отговорни за разпознаването на чужда ДНК, могат да действат на повече от един нанометър разстояние една от друга“.

c3sdf54f1d-f6

Възможните приложения на необяснимата връзка между ДНК веригите са невероятно много. От научна гледна точка ефектът на разпознаването може да подобри точността и ефективността на хомоложното рекомбиниране на гени.

Това е процес, отговорен за подобряването, еволюцията и разнообразието на ДНК. Новото откритие може да промени начина, по който учените гледат на грешките в рекомбинирането, които водят до рак, стареене и други здравословни проблеми. Погледнато метафизично, това най-вероятно е доказателство за всеобщо съзнание.

Locklip

Категории на статиите:
Загадки

Коментарите са затворени.

Мегавселена

С използването на този сайт вие се съгласявате със събирането на cookies. повече информация

Сайтът използва coocies, за да ви даде възможно най-доброто сърфиране. С влизането в него вие се съгласявате с използването им.

Затвори