Какво са Звездните деца и как да разберете дали вашето е едно от тях

Бъди най-интересния човек, когото познаваш

CC0 Public Domain
Ивайло Красимиров

На първо място, Звездните деца са деца, които идват на света с мъдрост, далеч надхвърляща това, което предполага възрастта им. Те са много състрадателни към всички и всичко на този свят и може да имат тясна връзка с животни, растения и природата като цяло. Тези деца правят всичко по силите си, за да дадат на света енергията на мира и любовта.

Ето четири начина, по които може да разпознаете дали сте благословени да познавате Звездно дете.

  1. Те са състрадателни и съпричастни

Звездните деца са пълни със съпричастност и състрадание към околните. Те разбират интуитивно кога друг човек е тъжен или разстроен и въпреки крехката си възраст винаги знаят какво да кажат, за да облекчат тъгата му. Те са много обичливи и привързани към другите. Звездните деца разбират, че всички ние сме свързани и не виждат пречки пред тази любов. Биха помогнали на непознати, ако имат нужда. Те демонстрират любов и състрадание към всички живи същества – от най-малкото насекомо до най-големите обитатели на океана, дори към дървета и пейзажа.

Звездните деца не ценят една форма на живота повече от друга, защото разбират вътрешната свързаност на всички неща. Проблеми като замърсяването или неравенството ги разстройват, просто защото са състрадателни към цялото мироздание.

  1. Те са щедри и великодушни

Звездните деца отстъпват с радост онова, което им принадлежи. Правят го по три причини. Първо, материалните неща не ги интересуват особено. Второ, обичат да правят другите щастливи. И трето, те знаят, че понеже всичко е свързано, светът и всичко в него принадлежи на всички.

Когато бъдат попитани какъв подарък искат, Звездните деца може да поискат нещо за друг, с по-малко късмет от тях самите – като например консерва котешка храна за бездомното коте навън.

Звездните деца рядко имат състезателен и конкурентен хъс, предпочитат да работят заедно с другите за общото добро. Ако им бъде връчена награда, по-скоро биха я върнали, за да не бъдат причината за нечие разочарование.

  1. Те имат спомени отпреди раждането си

Много от Звездните деца споделят спомени от времето преди да са били родени. Случва се някои от тях да имат „въображаем“ приятел, който им носи спокойствие и комфорт и с когото често разговарят, когато са сами. Тези въображаеми приятели може и да са духове, които детето разпознава, защото Звездните деца не губят връзка с духовния свят. Звездните деца може да си спомнят предишни животи. Родители например споделят, че детето им ги е питало ‘помните ли като направихме това и това‘, а те му отговорили ‘не, не сме го правили‘ и тогава то отвърнало ‘да, вярно, това не беше с вас, а с предишните ми майка и татко‘.

  1. Те са мъдри

Звездните деца мислят по различен начин от другите. Те задават големите въпроси, като например ‘кои сме ние?’ и ‘защо сме тук‘ от много ранна възраст. Те се свързват на такова интелектуално ниво, че често се радват на компанията и на връзки с много по – възрастни от тях хора.

Бройката на Звездните деца, които се раждат през последните години се увеличава. Някои от най-ранните обаче, може вече да не са деца, а тийнейджъри, дори мъже и жени на средна възраст. Те дават надежда, че животът на Земята ще бъде воден от тяхната любов и състрадание.

Такива хора съдържат в себе си миналото, настоящето и бъдещето на човечеството и остават свързани със света далеч отвъд материалните му измерения, предлагайки на хората алтернатива за повече любов и състрадание. Те ни помагат да помним кои сме в действителност.

Да познаваш Звездно дете е едновременно възможност и отговорност. Трябва да прекарваш колкото може повече време с него и да разговаряш с него с отворено сърце и отворено съзнание. Никога не отхвърляй идеите им „на прима виста“ и не ги наричай глупави. Никога не им казвай „да пораснат“, да бъдат реалисти или да се държат разумно. Вместо това бъди като любопитно дете самия ти и се учи от него. Помни, че Звездното дете се нуждае от специални грижи, защото усеща нещата в дълбочина и може да бъде много наранено от някоя несправедливост.

Какво са индиго децата и как да ги разпознаем?

Какво са Кристалните деца и как да ги разпознаем?

Грешка, групата не съществува! Проверете синтаксиса! (ID: 5)
Категории на статиите:
Аз, човекът

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


*

Мегавселена

С използването на този сайт вие се съгласявате със събирането на cookies. повече информация

Сайтът използва coocies, за да ви даде възможно най-доброто сърфиране. С влизането в него вие се съгласявате с използването им.

Затвори