Какво са Кристалните деца и как да ги разпознаем?

Бъди най-интересния човек, когото познаваш

Мегавселена
 • 9 юни 2016 г. в 13:13 Последна промяна:
  9 юни 2016 г. в 21:32


След като коментирахме някои основни характеристики на децата индиго и дарбите, които те притежават (често неразбрани), въпросът, който изплува сега е „какво следва?“.

Отговорът е „КРИСТАЛНИТЕ ДЕЦА“.

Кристалните деца са генерацията, която настъпва след децата индиго. Те започват да се раждат от около 2000-та година, така че са все още относително млади. Има обаче и спекулации, че започват да идват и по-рано на бял свят – някъде около 1995 г. Твърди се, че аурата им е бяла или кристална.

Подобно на децата индиго кристалните деца са изключително мощни, а основната им задача е да изведат човечеството до следващо ниво в еволюцията като ни разкрият вътрешната ни сила и божественост. Това, което ги различава от децата индиго е, че кристалните деца функционират повече като колективно съзнание отколкото като индивидуалности.

Друга характеристика, която ги отличава от индиго е, че кристалните деца са уравновесени като характер и умеят да се наслаждават на живота. Естествено, не са имунизирани срещу тревоги, скандали и избухвания, но като цяло прощават много по-лесно и са доста по-безгрижни. Кристалните са генерацията, която се възползва и тръгва по прокарания от децата индиго път, а комбинацията от представителите на двете генерации е супер успешна. Перфектният сценарий е този, при който индигото води с пълна сили напред, премахвайки всичко, което пречи, а кристалните следват по изчистения път към по – сигурен и безопасен свят.

Срещали ли сте някога дете, което сякаш е прекалено рано развито? Кристалните деца носят около себе си атмосфера сякаш са мъдри възрастни в малки детски тела. Някои дори изглеждат като мъдреци или гурута. Тяхната мощ не произтича от груба сила, а по-скоро от отдаденост и кристално чисти намерения. Когато родителите се сблъскат за първи път с мощта на децата си, преживяването може да бъде направо стряскащо за тях.

Най-бързият и лесен начин да забележите кристално дете по очите – Кристалните имат интензивен, с широко отворени очи поглед. Изглежда сякаш виждат всичко с големите си очи, което впрочем може и да е вярно. Понякога погледът им може да ви притесни, защото изглежда сякаш разкрива всяка една малка тайна, която носите в душата си. Когато срещнете очите им, чувството е като да ви сканира същество от по-висш клас. Но няма злонамереност, те са изключително обичливи, търпеливи и мили. Очите на Кристалните отразяват тяхното дълбоко духовно разбиране. Те могат да виждат под повърхността на хората. Виждат вътрешната Божествена светлина. В очите им се чете благоговение, тъй като приемат всичко вътре в себе си. Любовта, която струи от Кристалните е неустоима. Дора хора, които „не си падат много по деца“, са привлечени от топлата персоналност на Кристалните.

Много от Кристалните може да имат забавени речеви модели, не е рядко срещано да започнат да говорят чак на третата, дори на четвъртата си година. Това обаче не пречи на родителите им да комуникират с тях. Спекулира се дори, че родителите и Кристалните имат телепатична, мисловна връзка помежду си. Кристалните използват комбинация от телепатия и собствен език от знаци и звуци (включително песни), за да изразят мнението си. Това понякога ги кара да изглеждат аутистични. Това не трябва да обезкуражава родителите им. Диагностичните критерии за аутизъм са, че той или тя живее в собствен свят без връзка с околните, а Кристалните са точно пълна противоположност на това. Те са най-свързани, комуникативни, грижовни и любящи от всички генерации. Те са философски и духовно надарени, изразяват безпрецедентно ниво на доброта и чувствителност към света.

Като допълнение към топлите им сърца Кристалните имат много тясна връзка с енергията на планетата – както със самата планета, така и с настроенията на масите якаш се случва събитие от световен мащаб). Те са в тясна свързаност с енергията на Земята, природата, луната и звездите. Подобно на древните друиди, вавилонци или египтяни, Кристалните са очаровани от звездното небе и пълната луна. Много от Кристалните деца могат да видят луната и звездите в небето преди те да станат видими за очите на възрастните. Имат дълбока връзка и със животните. Тези деца предпочитат да играят навън сред дървета, скали, вода и цвета.

Кристалните са еманация на любовта и това се вижда във всяко тяхно действие. Те са индикация за това, че човечеството еволюира и се издига над дребните различия и препирни. Те са живият пример за това как се действа от името на висшия аз, а не на егото.

23 ХАРАКТЕРИСТИКИ НА КРИСТАЛНИТЕ ДЕЦА

 1. Имат големи очи с интензивен поглед

 2. Имат магнетична персоналност

 3. Силно привързани и обичливи

 4. Проговарят късно

 5. Много са музикални и може да пеят преди да са проговорили

 6. Комуникират телепатично и със собствен език от знаци

 7. Възможно е да бъдат диагностицирани с аутизъм или синдром на Аспергер

 8. Имат много уравновесен характер, добри и любящи

 9. Прощават лесно

 10. Високо чувствителни и съпричастни

 11. Дълбоко свързани със животните и природата като цяло

 12. Проявяват лечебни способности

 13. Проявяват интерес към кристали и камъни

 14. Склонни са да говорят за ангели, духовно водачество и спомени от предишни животи

 15. Екстремно креативни и артистични

 16. Предпочитат вегетариански ястия и плодови сокове пред „нормална храна“

 17. Безстрашни изследователи и катерачи с впечатляващо чувство за баланс

 18. Чувствителни са към силни шумове

 19. Много чувствителни към тълпи

 20. Силно чувствителни към температура

 21. Не търпят безпорядък и лоша организация

 22. Чувствителни към хаотична околна среда като цяло

 23. Не понасят изкуствени съставки и химикали

Грешка, групата не съществува! Проверете синтаксиса! (ID: 5)
Категории на статиите:
Аз, човекът

Коментарите са затворени.

Мегавселена

С използването на този сайт вие се съгласявате със събирането на cookies. повече информация

Сайтът използва coocies, за да ви даде възможно най-доброто сърфиране. С влизането в него вие се съгласявате с използването им.

Затвори