Пияна маймуна буйства с нож (ВИДЕО)

Бъди най-интересния човек, когото познаваш

пияна маймуна
YouTube / Jozivan Antero
Димитър Димитров

Странният инцидент се случил наскоро в бразилски бар. Оказва се, че пияна маймуна се е развихрила с откраднат нож.

Според сведенията пакостливият примат влязъл в бар в Патос в провинцията Парайба и успял да изпие цяла чаша с ром, преди да открадне голям кухненски нож.

Местните се уплашили и се обадили на пожарната, когато маймуната започнала да преследва клиентите на бара, докато размахвала огромното острие.

„Вината е на персонала на бара. Работниците оставили маймуната да изпие чашата ром и да вземе ножа“, казва шефът на пожарната в Парайба Саул Лаурентино (Saul Laurentino).

В крайна сметка пияният примат е бил заловен и пуснат в близкия природен резерват, но буйното му поведение не свършило с ексцесията в бара.

„Трябваше отново да го заловим, защото създаваше проблеми и заплашваше децата, живеещи в близост до резервата“, добавя Саул Лаурентино. „В събота ще го изпратим към Бразилския природен институт (IBAMA) в Соуза. Там учените ще установят дали животното може да бъде върнато в естествена среда, или ще трябва да живее в плен.“

Unexplained Mysteries

Грешка, групата не съществува! Проверете синтаксиса! (ID: 5)
Категории на статиите:
Невероятно, но факт

Коментарите са затворени.

Мегавселена

С използването на този сайт вие се съгласявате със събирането на cookies. повече информация

Сайтът използва coocies, за да ви даде възможно най-доброто сърфиране. С влизането в него вие се съгласявате с използването им.

Затвори