Трогателно: затворници спасиха надзирател с инфаркт

Бъди най-интересния човек, когото познаваш

Ивайло Красимиров

Запис от охранителна камера показва момента на бягство на група затворници от килията, които помагат на един от надзирателите, който получава инфаркт. Случаят е от втората половина на юни, но записът беше разпространен сега.

CCTV видео разкрива момента, в който най-малко осем съкилийници успяват да излязат от заключената си килия в съдебна сграда в Тексас, за да помогнат на надзирател, който изпада в безсъзнание пред очите им, защото получава инфаркт.

Първоначално арестантите започват да вдигат шум, за да привлекат внимание към случващото се. Когато помощта не пристига, се вижда как те излизат килията и започват да тропат по всички врати, за да вдигнат аларма в сградата, при което ползват и радиото на надзирателя, за да викат и по него за помощ.

Записът проследява как заместник шерифите бързат към приземното отделение, в което са гардът и затворниците. На записа се вижда как арестантите са върнати в килията им, докато на надзирателя се прави сърдечен масаж преди пристигането на бърза помощ.

„Те определено спасиха живота му. Няма никакво съмнение в това“, казва шериф Марк Арнет от офиса в Паркър Каунти, Тексас пред NBC News.

Очаква се надзирателят, избрал да остане анонимен, да се върне на работа другата седмица.

Грешка, групата не съществува! Проверете синтаксиса! (ID: 5)
Категории на статиите:
Разни хора

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


*

Мегавселена

С използването на този сайт вие се съгласявате със събирането на cookies. повече информация

Сайтът използва coocies, за да ви даде възможно най-доброто сърфиране. С влизането в него вие се съгласявате с използването им.

Затвори