Ето какво казват за теб линиите по челото ти

Бъди най-интересния човек, когото познаваш

CC0 Public Domain
Ивайло Красимиров

Бръчки, слънчеви петна и други линии по лицето са чудесна част от живота. Почти невъзможно е да се предотврати тяхната поява, която често се предопределя по генетични белези или пък от избора на начин на живот. Те са добри индикатори за нашата физическа възраст, което е вероятният отговор на въпроса защо повечето от нас се опитват да се борят с тях. Въпреки това, линиите по лицето могат да разкрият много за твоето ментално и физическо състояние, стига да знаеш как да ги разчетеш.

Какво означават линиите на челото?

 1. Вертикални линии по челото

 • Единична вертикална гънка

Ако си човек с единична вертикална гънка на челото, разположена точно между веждите ти, значи си устойчив и упорит човек. Твоето ниво на отдаденост кара околните да ти се възхищават, тъй като знаят, че не се предаваш лесно. Може да гледат на теб като на егоист, неромантичен и самомнителен, но са наясно, че си сериозен човек.

 • Две вертикални гънки

Ако имаш две вертикални гънки в средата на челото, значи може би си мил, съпричастен, грижовен и симпатичен човек. Обикновено си в състояние да се разбираш добре почти с всеки. Успяваш да видиш добрата страна у всеки да го харесаш, заради нея.

Все пак, ако линиите ти са под ъгъл, вероятно имаш „леснозапалим“ характер и си склонен към свръхреакции.

Ако вертикалните линии са повече от две, това може да означава, че си перфекционист. Анализираш всичко, преди да вземеш решение и работиш здраво.

 1. Хоризонтални линии по челото

Съществуват седем хоризонтални линии по челото, всяка от които се асоциира с астрологията. Това означава, че има седем различни проявления на характера, които могат да бъдат свързани с линиите по челото. Може да имаш една от тях или пък всичките седем. Седемте линии се разполагат от линията на косата до веждите и се асоциират съответно с космически тела от нашата Слънчева система по реда от Сатурн до Луната.

 • Ако притежаваш линията на Сатурн, това може да означава, че имаш афинитет към чуждите езици. Земеделието и минното дело също може да са сред предпочитаните от теб професии и занимания. Като цяло означава, че свързан с природата.
 • Следващата линия надолу е тази на Юпитер. Тя е индикатор за човек, който се наслаждава на храната до точка на преяждане, а също и на парите до точка на сериозно богатство. Ако имаш такава линия, вероятно си човек, който обича познанието и има сериозни религиозни вярвания.
 • Третата линия надолу е линията на Марс. Тя може да означава, че имаш лош нрав, че си егоистичен и агресивен по отношение на околните. Означава обаче също, че имаш много сила и смелост.
 • Четвъртата е линията на Слънцето. Тя е индикатор за човек, който мечтае за престиж и силата, която идва с него. Човек с такава линия обикновено заема солидна позиция в обществото, може дори да е „човек от властта“.
 • Линията на Венера е номер пет и се пада номер три от веждите нагоре. Тя издава артистичност и афинитет към музиката – както свирене на музикални инструменти, така и пеене. Ако я имаш, значи си човек на фините изкуства и забавленията.
 • Следващата е линията на Меркурий. Ако имаш такава линия, това означава, че си добър комуникатор. Може дори да имаш кариера в продажбите, бизнеса или журналистиката.
 • Линията веднага над веждите е линия на Луната. Човекът, който я има, носи любов към поезията, музиката, добрата храна и превъзходните вина. Ако имаш такава, значи имаш добра интуиция и се радваш на доверието на околните.

Ако имате една или повече от хоризонталните линии на челото и те са непрекъснати, без черни петна или линии, които пресичат, това е благоприятен знак. Ако хоризонталните линии са прекъснати или има други някакви знаци, това е по-скоро неблагоприятен сигнал.

Сами по себе си линиите по челото могат да издават информация както за личността така и за здравето. Например някои ги наричат линии на тревогата. Може да са знак, че си натрупал твърде много стрес и грижи и ти трябва време за релаксация.

Някои са склонни да свързват хоризонталните линии по челото със здравословното състояние на стомаха. Така погледнато могат да означават прекалено много мазнини и захар. Може би трябва да поемаш повече вода. Дори да не е така, винаги е по-добре да внимаваш повече какво ядеш и пиеш.

Грешка, групата не съществува! Проверете синтаксиса! (ID: 5)
Категории на статиите:
Аз, човекът

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


*

Мегавселена

С използването на този сайт вие се съгласявате със събирането на cookies. повече информация

Сайтът използва coocies, за да ви даде възможно най-доброто сърфиране. С влизането в него вие се съгласявате с използването им.

Затвори