Ето как реагира всяка зодия, когато се ядоса

Бъди най-интересния човек, когото познаваш

Ивайло Красимиров

Хората винаги ще си имат собствено мнение и реакции, когато им кажете нещо. Все пак е добре да се знае нещо и по темата за зодиите, преди да решите да се конфронтирате с тях и да кажете нещо, което знаете, че ще ги вбеси.

РИБИ

Рибите ще се опитат да избегнат всякакви негативни чувства между вас. Ще се извиняват за нещо, което дори не са направили, само за да ги харесаш отново. В зависимост от предмета на спора, могат дори да плачат, защото конфронтациите ги карат да се чувстват много зле.

Това означава, че всъщност е доста трудно да се конфронтира човек с риби. Накрая ще се окаже, че ти си виновен, особено ако действаш по-грубо.

ВОДОЛЕЙ

Водолеят е вече твърде изцеден, за да таи някакви гневни чувства към теб. Определено ще се извини, каквото и да е направил не както трябва и ще те помоли да го оставиш на мира или ще иска да запазите нормални отношения, не да изгаряте мостове.

Добре е да знаеш обаче, че водолеят не се страхува да отвърне на удара, ако прекалиш с натиска. Ще иска да се увери, че си паднал в огъня.

КОЗИРОГ

Козирогът гледа на конфронтацията от твоя страна като на слабост и вади извода, че не си в състояние да изпълняваш задачите си. По тази причина козирогът „си пада малко змия“, когато става дума за катерене по социалната стълбичка на личната изгода.

В момента, в който им падне възможност, веднага подсигуряват периметъра без грам колебание, преди друг да си е отворил устата. Внимавай, когато се сблъскваш с козирог.

СТРЕЛЕЦ

Стрелецът мрази конфронтациите и ще направи всичко по силите си, за да ги избегне. Може да си мислиш, че това е шега, но е истина: стрелецът просто ще изчезне от радара ти.

Няма да получиш обяснение, писмо, имейл, нищо – ще бъдеш изоставен в тъмното, насаме с мислите си, а стрелецът вече ще е продължил напред в живота си.

СКОРПИОН

Скорпионът само ще ти се изсмее, а после ще ти обясни, че ни си единственият с проблеми. Имай предвид обаче, че това е опасна игра за играене със скорпиони, защото те донякъде черпят енергия от конфронтацията с другите.

Затова е добре да знаеш от самото начало какво ще кажеш и как точно ще го кажеш. Защото за скорпионите няма да е проблем да те поставят на място за един куп други неща, за които дори не знаеш…

ВЕЗНИ

Везните са склонни да разпространяват много от проблемите в живота си. Разбира се, те се обиждат доста лесно в зависимост от това за какво се конфронтираш с тях.

Везните често разчитат на приятелите си да ударят човека, който предизвиква най-големия хаос, но същевременно знаят много добре, че те самите са играли по-малка или по-значима роля в проблема.

ДЕВА

На девата просто не й пука за проблемите на другите, особено когато самата тя е замесена. Да се скараш с девата понякога дори може да се окаже безполезно, тъй като те са напълно апатични към всичко.

Полезно е също да имаш предвид, че не е добра идея да притискаш дева прекалено много, защото няма да се поколебае да отприщи ада срещу теб. Само им дай причина…

ЛЪВ

Лъвът е най-популярният тип в тълпата. Фактът, че е толкова популярен и вече има достатъчно приятели на своя страна, означава, че нечий проблем няма особено значение в генералната схема.

Дори ако някак успееш да обърнеш всичките му приятели срещу него, това просто означава, че лъвът трябва да си намери нови приятели, които ще са на негова страна…

РАК

Ракът приема всичко в сърцето си, независимо за какво се конфронтираш с него. Неговите емоции понякога го изтощават и той може да се срине пред теб.

Евентуално ще ти се извини и ще опита да направи нещо, което да възстанови приятелството ви. НО, ако твоето извинение към него е неискрено, няма да има проблем да те изхвърли от живота си.

БЛИЗНАЦИ

Близнакът ще отвърне на удара ти с много повече сила и жега, отколкото ти си вложил.

Те наистина презират ситуациите, при които биват атакувани за неща, на които не държат особено и нямат проблем да плюят вулгарности, когато времето настъпи.

Едно от хубавите неща, които можете да очаквате при сблъсък с близнак е, че той ще изплюе цялата истина без да се крие зад въображаеми стени.

ТЕЛЕЦ

Телецът наистина мрази да бъде атакуван по въпроси, свързани с негативни чувства, които може да носи у себе си. Те не обичат да изкарват наяве всичките си емоции, така че ако ги нападнеш на тази тема, те усещат нуждата да се отдръпнат.

Те не спорят за нещата прекалено дълго и приключват със спора, оставайки на разстояние, колкото повече ги атакуваш. В крайна сметка ще те игнорират, заедно с всичките ти претенции.

ОВЕН

Овенът ще избърше конфронтациите като прах, особено пък ако не сте си близки. Най-вероятно е да ти каже да се синхронизираш с всички останали, които имат какво да кажат.

Ако все пак направиш нещо на овена, по-добре бъди готов да смениш държавата.

Грешка, групата не съществува! Проверете синтаксиса! (ID: 5)
Категории на статиите:
Без коментар

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


*

Мегавселена

С използването на този сайт вие се съгласявате със събирането на cookies. повече информация

Сайтът използва coocies, за да ви даде възможно най-доброто сърфиране. С влизането в него вие се съгласявате с използването им.

Затвори